i

Γιώργος Καστάνης

Επιστολή του Γιώργου Καστάνη (Συντονιστή της ομάδας για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ) για τον τρόπο εκλογής του συντονιστή και των αναπληρωτών στην ομάδα για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

 

Αγαπητοί συνεργάτες
πιστεύω ότι το θέμα συντονισμού των ομάδων πρέπει να καθοριστεί με δημοκρατικό τρόπο, τον οποίο αφού θα συμφωνήσουμε ως περιβάλλον, θα τον προτείνουμε και στις άλλες ομάδες.

 

Ο ρόλος του συντονιστή αφ ενός είναι τιμητικός, αφετέρου απαιτεί πολύτιμο χρόνο. Προτείνω όποιοι ενδιαφέρονται για συντονιστές στο περιβάλλον να το δηλώσουν από τώρα, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το βιογραφικό τους.

 

Θα αποφασίσουμε μετά από άτυπη αλλά μυστική ψηφοφορία ποιον επιλέγουμε στην επόμενη συνεδρίαση της ομάδας μετά την ολομέλεια. Οι επόμενοι δύο κατά σειρά εκλογής θα είναι οι Συντονιστές Β και Γ, οι οποίοι θα τον υποστηρίζουν και θα τον αναπληρώνουν. Αν η ομάδα κρίνει κατά πλειοψηφία ότι ο συντονιστής είναι ανεπαρκής ή ο ίδιος ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει, μπορεί να επαναλάβει τη διαδικασία επιλογής οποτεδήποτε, οπότε δε χρειάζεται να ορίσουμε θητεία.

 

Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργηθεί ομάδα ή ομάδες για την υποστήριξη, τον προγραμματισμό, την επικοινωνία και οργάνωση μητρώου, οι οποίες να υποστηρίζουν τόσο τις θεματικές ομάδες όσο και την περιφερειακή
οργάνωση.

 

Περιμένω τις απόψεις σας και προτάσεις σας, φιλικά Γιώργος Καστάνης

 

Για επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. '; document.write( '' ); document.write( addy_text52931 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 62 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter