i

Περιφερειακά Παρατηρητήρια
Υπέρ του Παρατηρητηρίου των ΟΤΑ ο Γ. Μπουτάρης
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αναδημοσίευση από Naftemporiki.gr

Υπέρ του Παρατηρητηρίου των ΟΤΑ τάχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στο έκτακτο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι στο δήμο Θεσσαλονίκης επί 10 χρόνια είχαν υπεξαιρεθεί 51 εκατ. ευρώ και κανένας ελεγκτικός μηχανισμός δεν το είχε επισημάνει.

Περισσότερα...
 
«Παρατηρητήριο Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος» από τον ΣΕΒ
ΑΤΤΙΚΗ

Αναδήμοσίευση από QualityΝet

Στους στόχους και στη δυναμική που προσδίδει στην ελληνική επιχειρηματικότητα η νέα πρωτοβουλία του ΣΕΒ για τη δημιουργία ενός Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΒ  Δημήτρης Δασκαλόπουλος, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των κλαδικών και περιφερειακών συνδέσμων και οργανώσεων του Συνδέσμου που συμμετείχαν στη συνάντηση εργασίας, που πραγματοποιήθηκε χθες στα Γραφεία του ΣΕΒ.

Περισσότερα...
 
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αξιολόγησης στην Περιφέρεια Αττικής
ΑΤΤΙΚΗ

Ανακοίνωση 17/1/2012
Ολοκληρώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης οι διαδικασίες αξιολόγησης και επιλογής των Δικαιούχων φορέων για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής. Ειδικότερα, εγκρίθηκαν 10.554 θέσεις απασχόλησης, πεντάμηνης διάρκειας, σε 47 Φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οι οποίοι θα κάνουν και τις προσλήψεις των ανέργων. Η τοποθέτηση των ωφελουμένων από το πρόγραμμα θα γίνει στην Περιφέρεια Αττικής και σε δήμους της περιοχής, με τους

Περισσότερα...
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ Κεντρικής Μακεδονίας
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή, 4 Δεκ 2011, στις 11.00, στον χώρο του πρώην κινηματογράφου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (κατω από την Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης) θα συναντηθούν όλες οι ενδιαφερόμενες Εθελοντικές Μη Κερδοσκοπικές, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, για να συζητήσουν την δυνατότητα δημιουργίας του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών ΚΕΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, και χάριν συντομίας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΚΕΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΚΕΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ θα μπορούσε να είναι μια τυπική δομή που ανάμεσα στους κύριους στόχους του θα μπορούσε

Περισσότερα...
 
Για την ίδρυση αναπτυξιακών κοινωνικών συμπράξεων
ΑΤΤΙΚΗ
Εισήγηση του Βασίλη Τακτικού

Οι Κοινωνικές Συμπράξεις είναι πλέον ένα θεσμοθετημένο γεγονός. Με νόμο του κράτους ο οποίος ψηφίστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2011. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα για τη χώρα μας αφού με τεράστια χρονική καθυστέρηση θεσμοθετείται επιτέλους το τρίτος τομέας της οικονομίας, δηλαδή η κοινωνική οικονομία και παράλληλα παραδίδονται στις οργανώσεις της κοινωνία πολιτών τα αναγκαία εργαλεία που θα τις βάλουν με ισοτιμία, υπευθυνότητα κι ελπίζουμε με διαφάνεια, στο στίβο των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, ώστε να

Περισσότερα...
 
Π.ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ - νέος νόμος - νέες ευκαιρίες
ΑΤΤΙΚΗ

Ανακοίνωση 31/10/2011

Με τη βοήθεια και τη συντονισμένη δράση όλων, η φωνή του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ των ΟΚΠ ακούστηκε δυνατά και καθαρά, με αποτέλεσμα οι Οργανώσεις να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και ισοτιμία από τον νόμο, για πρώτη φορά στα Ελληνικά χρονικά. Ο νέος νόμος για τη κοινωνική οικονομία και τιςαναπτυξιακές συμπράξεις αλλάζει ριζικά και προς το καλύτερο το περιβάλλον δουλειάς, ανάπτυξης και χρηματοδότησης για τις εθελοντικές οργανώσεις και τις ΜΚΟ.

Ενημερωθείτε για τον ρόλο των εθελοντικών οργανώσεων στην κοινωνική

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 3

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 41 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter