i

Καταγγελίες
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΗΣ Τ.Α ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 29 Μάιος 2013 10:14

Το φιάσκο του ρουσφετολογικού σχεδιασμού στους Δήμους με τα «προγράμματα εργασίας» και η ανάγκη των Συμπράξεων για την κοινωνική οικονομία.

Η προειδοποίηση της Κομισιόν στις 22/5/2013 ότι δεν πρόκειται να χρηματοδοτηθούν οι «τετρακόσιες χιλιάδες θέσεις εργασίας» στους Δήμους και τις περιφέρειες, από κοινοτικούς πόρους όπως είχε ψηφίσει με πρόσφατη τροπολογία η κυβέρνηση και ότι θα ζητήσει τα χρήματα πίσω υποβάλλοντας πρόστιμο εάν τυχόν προχωρήσει η χώρα μας στην υλοποίηση τέτοιων προγραμμάτων, έχει κλονίσει κάθε αξιοπιστία στη σωστή διαχείριση προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Αυτό το πολιτικό φιάσκο δεν φαίνεται να συνέτισε τους εμπνευστές αυτού του σχεδιασμο

Περισσότερα...
 
Κρύβουν την αλήθεια για το «μπλόκο» της Κομισιόν στην επαναφορά των προγραμμάτων τύπου stage στους Δήμους και το δημόσιο PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 24 Μάιος 2013 19:14

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΠΛΟΚΟ» ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ STAGE ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Που Κατήγγειλε Αυτή Την Πολιτική Απάτη Δικαιώνεται

 

Η είδηση της ημέρας, που γράφτηκε και από έγκυρες εφημερίδες όπως «Η Καθημερινή», η «Ημερησία» και αναμεταδόθηκε από δεκάδες blogs στο Διαδίκτυο, ήταν ότι, «τινάζονται στον αέρα» τα προγράμματα του Υπουργείου Εργασίας. Η τρόικα ενέκρινε, η Κομισίον απέρριψε υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αυτό οφείλεται στον παραλογισμό της Ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας, που εμποδίζει ένα από τα πιο φιλόδοξα προγράμματα για την αντιμετώπισης της ανεργίας. Για όσους γνωρίζουν αλλά και όσους δεν γνωρίζουν από ηθελημένη ή μη άγνοια, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα και πολιτική απάτη από τον ισχυρισμό αυτό.

Περισσότερα...
 
Τί κρύβεται πίσω από την τροπολογία επαναφοράς των “stage” της τρικομματικής PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 24 Μάιος 2013 14:34

Η ακύρωση μιας θεσμικής μεταρρύθμισης για την κοινωνική οικονομία στη χώρα μας...

Κανείς από τον πολιτικό κόσμο της χώρας δεν φαίνεται να αντιλήφθηκε πλήρως και σε βάθος τι σημαίνει η επαναφορά των προγραμμάτων τύπου «stage» με την τροπολογία της τελευταίας στιγμής που επέβαλε ο Βενιζέλος στην τρικομματική Κυβέρνηση ως μέτρο κοινωνικής ευαισθησίας προς τους ανέργους της χώρας.

Περισσότερα...
 
Τινάζεται στον αέρα το πρόγραμμα για 400.000 άνεργους στην Ελλάδα PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 24 Μάιος 2013 14:30
 

 

 

Μπλόκο σε πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανεργίας βάζει η Κομισιόν, παρά το γεγονός ότι είχει πάρει την έγκριση της τρόικας.Το πρόγραμμα είχε καταρτιστεί από το υπουργείο Εργασίας και τον ΟΑΕΔ και προέβλεπε την επιδότηση απασχόλησης σε κοινωφελή έργα έως 400.000 ανέργων.

Περισσότερα...
 
Τέλος στην κοροϊδία των διαβόητων "προγραμμάτων κατά της ανεργίας" βάζει η ίδια η ΕΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 24 Μάιος 2013 14:28

Η τρόικα είχε δώσει το "πράσινο φως" ωστόσο η Κομισιόν ακυρώνει πρόγραμμα για την ανακούφιση των ανέργων στην Ελλάδα. Ποια εξήγηση δίνει η ΕΕ για τη στάση της

Μπλόκο σε πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανεργίας από την Κομισιόν, το οποίο είχε την έγκριση της τρόικας, αποκαλύπτει η εφημερίδα "Καθημερινή". Το πρόγραμμα είχε καταρτιστεί από το υπουργείο Εργασίας και τον ΟΑΕΔ και προέβλεπε την επιδότηση απασχόλησης σε κοινωφελή έργα έως...400.000 ανέργων (ΣΧΟΛΙΟ Α.Α.:?????).

Περισσότερα...
 
Η Κομισιόν απέρριψε πρόγραμμα στήριξης για 400.000 ανέργους! PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 24 Μάιος 2013 14:20

Αναδημοσίευση από epikaira

 

Πρόκειται για το πρόγραμμα που προέβλεπε την επιδότηση απασχόλησης σε κοινωφελή έργα έως 400.000 ανέργων, μελών οικογενειών χωρίς κανένα εργαζόμενο...

 

Η Κομισιόν απέρριψε πρόγραμμα στήριξης για 400.000 ανέργους!

Περισσότερα...
 
H Κομισιόν «μπλοκάρει» πρόγραμμα για 400.000 ανέργους στην Ελλάδα PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 24 Μάιος 2013 14:16

Αναδημοσίευση από iefimerida

 

Το πρόγραμμα για την απασχόληση 400.000 ανέργων στην Ελλάδα βρίσκεται στον «αέρα», εξαιτίας ενστάσεων που προβάλει η Ευρωπαϊκή Ενωση. Πρόκειται για πλάνο που αφορούσε τις οικογένειες που δεν έχουν εργαζόμενα μέλη, το οποίο είχε εγκρίνει η Τρόικα, αλλά το «μπλοκάρει» η Κομισιόν.

Περισσότερα...
 
Tο Πολιτικό σύστημα βουλιάζει αλλά δεν αλλάζει. PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2011 08:09

23/9/2011
Η χώρα οδεύει στη χρεοκοπία αλλά συνεχίζουν να χρηματοδοτούν σκανδαλωδώς την νομεγκλατούρα των συνδικαλιστών...εις βάρος της κοινωνικής οικονομίας.
Μετά την προκλητική αποκάλυψη της μονοπώλησης του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ, σωρεία άλλων αποκαλύψεων δείχνουν ότι δεν υπάρχει τέλος στις επιχορηγήσεις και χρηματοδοτήσεις που λαμβάνει κάθε χρόνο η νομεγκλατούρα των συνδικαλιστών με αμέτρητα παρακλάδια εταιριών της ΓΣΕΕ και των μεγάλων συνδικάτων.

Περισσότερα...
 
ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2011 07:36

22/9/2011
την ώρα που η κυβέρνηση δια του υπουργού οικονομικών, με την συνηγορία και την ανοχή σαστισμένων κι άβουλων βολευτών  προχωράει σε απολύσεις δημοσίων υπάλληλων καθυβρίζοντάς τους, βάζει κάθε είδους ανάλγητα έκτακτα χαράτσια σε χαμηλόμισθους, μικροσυνταξιούχους, άνεργους,  πολύτεκνους, αναπήρους κλπ, τη στιγμή που μετατρέπει τη ΔΕΗ σε εισπρακτικό μηχανισμό κι απειλεί με διακοπή του ρεύματος, προαναγγέλλει "μαχαίρι" σε χρηματοδοτήσεις φορέων, όπως η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΥ και συνεχίζει τις προκλητικές επιχορηγήσεις για τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Περισσότερα...
 
Αναγκαστική διαβούλευση τώρα για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 15 Αύγουστος 2011 17:01

Μετά τις αποκαλύψεις στο τύπο για την μονοπώληση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας από στημένες ΜΚΟ και το ΙΝΕ ΓΕΣΕΕ, η όλη διαχείριση του προγράμματος μπαίνει αναγκαστικά στο στόχαστρο του κοινοβουλευτικού ελέγχου και με αυτό τον τρόπο δυναμικά  ως αντανάκλαση -και στην κοινωνική διαβούλευση.

Το Υπουργείο Εργασίας, παρά τις αντίθετες διακηρύξεις απέφυγε την διαβούλευση με το σύνολο των δικαιούχων και το τώρα πρόκειται να υποστεί θέλει δεν θέλει και την ανοικτή συζήτηση για παρενέργειες και παραλήψεις.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 11 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter