i

Ηλεκτρική σκούπα. Για να μη σας ρουφάει το πορτοφόλι

vacuumΗ ηλεκτρική σκούπα είναι ένας πραγματικός κι αφοσιωμένος βοηθός για τη καθαριότητα του σπιτιού. Όμως τι γίνεται με την οικονομία; Να διαλέξτε μια δυνατή σκούπα με πολλά watt που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική αλλά κι αχόρταγη όσον αφορά τη κατανάλωση ρεύματος ή να προτιμήσετε μια λιγότερο δυνατή κι επομένως λιγότερο λαίμαργη;

 

Η απάντηση σ’ αυτό είναι η καλή οργάνωση του χρόνου σκουπίσματος.

  • Φροντίστε ώστε ο χώρος που θέλετε να καθαρίσετε να είναι άδειος από αντικείμενα. Έτσι θα σκουπιστεί γρηγορότερα κι αποτελεσματικότερα.
  • Σηκώστε τα μεγάλα σκουπίδια με το χέρι πριν βάλετε μπροστά την ηλεκτρική. Έτσι αφ’ ενός προστατεύετε την σκούπα κι αφ’ εταίρου δεν γεμίζετε γρήγορα τη σακούλα.
  • Για όσο χρόνο μετακινείτε αντικείμενα η προετοιμάζετε το χώρο, σβήνετε την σκούπα
  • Αρχίστε από το ξεσκόνισμα από ψηλά προς τα χαμηλά. Με αυτό τον τρόπο η σκόνη θα πέσει κάτω θα φύγει με το σκούπισμα το οποίο θα πρέπει να κάνετε τελευταίο.

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε ότι θέλετε να μάθετε για τα ανταλλακτικά και τη σωστή συντήρηση της δικής σας ηλεκτρικής σκούπας. Τηλ: 210-5246661 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΠΗΓΗ: http://www.ecomarketparts.gr

 

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 11 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter