i

Χρηματοδότηση κερδοσκοπικών επιχειρήσεων PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 29 Μάρτιος 2011 13:12
 
Ο Νόμος που προωθείτε προωθεί καθαρά τη χρηματοδότηση κερδοσκοπικών επιχειρήσεων, και αφήνει απ' έξω το σύνολο των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών (ιδρύματα, σωματεία, αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείας). Δίνετε έτσι την ευκαιρία π.χ. σ΄έναν εργολάβο δενδροφυτεύσεων, ή ακόμη και σε μία ΔΕΚΟ, να χρηματοδοτηθεί!

 

Επειδή βλέπω ότι και στη διαβούλευση συμμετέχουν μόνο επαγγελματικά στελέχη και μάλιστα με επιστημονική γλώσσα διαβούλευσης....., θέλουμε να σας τονίσουμε ότι δεν θα μείνουμε απλοί θεατές, στον κατακερματισμό της προσπάθειας οργάνωσης των Ενεργών Πολιτών.

Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι η γνήσια έκφραση της Κοινωνίας των Πολιτών βρίσκεται στην περιφέρεια, όπου δραστηροποιούνταιτο σύνολο σχεδόν των ενεργών Πολιτών, γι΄αυτό δεν εξουσιοδοτείστε από κανέναν, να προχωρήσετε μέσω του νομοσχεδίου στη περιθωριοποίηση του πιο υγιούς και ζωντανού κοματιού της Ελληνικής Κοινωνίας...


Ακόμη μία ευκαιρία λοιπόν για μία συμμετοχική δημοκρατία, (την οποία οραματίζετε και ο πρωθυπουργός μας), με το υπό προώθηση νομοσχέδιο, στραγγαλίζετε χωρίς αναστολές και δεν γνωρίζω, εάν θα παρουσιαστούν στο μέλλον άλλες πα' όμοιες ευκαιρίες.

 


 

*Χρήστος Καραζούπης:

Πρόεδρος της Εθελοντικής Περιβαλλοντικής Ομάδας Αλμυρού «Εν Δράσει» και του «Δικτύου Συλλόγων - ΜΚΟ Αλμυρού» το οποίο έχει 14 Συλλόγους που δραστηροποιούνται στον Πολιτισμό, στο Περιβάλλον, στη Κοινωνική Οικονομία και Αλληλεγγύη

 

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 30 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter