i

Παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος STEPS 4 NGOs PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 23 Φεβρουάριος 2011 10:35
Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα STEPS 4 NGOs παρουσίασε ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Youthnet Hellas / Δίκτυο Νέων Ελλάδας, σε Ανοιχτή Εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στον Πολυχώρο παλιάς Λαχαναγοράς του Δήμου Ηρακλείου στη Κρήτη.

Η Οργάνωση Youthnet Hellas/Δίκτυο Νέων Ελλάδας, που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, στοχεύει στη δραστηριοποίηση των νέων σε τοπικό, εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο μέσω διαφόρων δράσεων και παρεμβάσεων.

Το STEPS 4 NGOs (Strategic tools for effective promotion and sustainability for NGOs - Στρατηγικά εργαλεία για την αποτελεσματική προώθηση και την αειφορία) χρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση Πολιτισμού, Εκπαίδευσης και Νεολαίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο των προγραμμάτων Youth in the World, τα οποία στηρίζουν τη συνεργασία φορέων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το πρόγραμμα STEPS for NGOs έχει σκοπό τη στήριξη των ΜΚΟ (NGO), που απευθύνονται σε νέους και την προώθηση του έργου τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο STEPS for NGOs λαμβάνουν μέρος νέοι, εκπρόσωποι ΜΚΟ από την Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Αυστρία, το Νεπάλ, το Βιετνάμ, το Μεξικό και το Περού.

Μεταξύ 22 - 24 Φεβρουαρίου 2011, 18 νέοι από τις χώρες αυτές που βρίσκονται στο Ηράκλειο Κρήτης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Νέους της Ελλάδας, την ελληνική φιλοξενία, την Κρητική κουλτούρα και τον πολιτισμό.
 

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 28 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter