i

Πράσινη αναπτυξη & επιχειρηματικότητα PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 17 Μάιος 2009 14:16

Το κλειδί για το μέλλον της οικονομίας και σε μεγάλο βαθμό διέξοδος από την οικονομική κρίση είναι η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, καθώς συνδυάζει το τερπνόν της οικοπροστασίας μετά του ωφελίμου της οικονομικής ανάπτυξης και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

 

Σύμμαχος για την πράσινη επιχειρηματικότητα είναι η νέα υψηλή πράσινη τεχνολογία, που εισδύει σε όλους τους τομείς της ενέργειας, παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών και κάνει εφικτή τη μετάβαση σε μια νέα οικονομία φιλική προς το περιβάλλον.

Συνδέεται άμεσα με την πράσινη ζήτηση σε υγιεινά και ωφέλιμα προϊόντα και υπηρεσίες. Με την ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και την οικοδιαχείριση του νερού. Τα βιοκλιματικά κτίρια και την εξοικονόμηση της ενέργειας, με την πολιτική για τις πράσινες πόλεις και την ανακύκλωση, με την οικοπροστασία των δασών και της θάλασσας. Με την αξίωση για καθαρό περιβάλλον και υγεία.

Το κέρδος, έτσι, είναι διπλό. Από τη μία πλευρά έχουμε ενεργητική προωθητική διαδικασία για την προστασία του περιβάλλοντος και από την άλλη πράσινη ανάπτυξη, που εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα των οικοσυστημάτων.

 

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 40 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter