i

Είσοδος στο ΗΜ

Βρίσκεστε στο ΧΩΡΟ ΜΕΛΩΝ του Ηλεκτρονικού Μητρώου του
Πανελλήνιου ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ Οργανώσεων της Κοινωνίας Πολιτών

Αν θέλετε να εγγράψετε την οργάνωσή σας μέλος στο Πανελλήνιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ επιλέξτε «Εγγραφή μέλους».

Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα όνομα (username) και ένα κωδικό πρόσβαση (password)
με τα οποία θα μπορείτε να συνδέεστε στο μέλλον, κάθε φορά που θα θελήσετε.

Αν θέλετε να δείτε τις οργανώσεις – μέλη του Πανελληνίου ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ή να επικοινωνήσετε με κάποια από αυτές
επιλέξτε «Μητρώο μελών»

Αν θέλετε να προσθέσετε, να αφαιρέστε ή να επεξεργαστείτε κείμενα ή εικόνες στο προφίλ που έχετε δημιουργήσει
για την οργάνωσή σας επιλέξτε «Επεξεργασία Προφίλ»

Αν βρίσκεστε στο χώρο αυτό κατά λάθος επιλέξτε « Έξοδος από το Μητρώο»

Σύνδεση

Αν έχετε ήδη δημιουργήσει προφίλ και θέλετε να το επεξεργαστείτε , δώστε το όνομα χρήστη (username)και τον κωδικό (password) που είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.
Αν δεν τα θυμάστε πατήστε το: "ξεχάσατε τα στοιχεία σας" και ακολουθείστε τις οδηγίες.
Αν θέλετε να καταχωρήσετε την Οργάνωση σας έπιλέξτε "εγγραφή μέλους"(πορτοκαλί κουτάκι)

Εγγραφή Μέλους

Εγγραφείτε στο Πανελλήνιο Παρατηρητήριο των Οργανώσεων της Κοινωνίας Πολιτών

KOMVOS m.m.e

komvos ban

komvos ban2

Στοιχεία
Προφίλ μέλους Αειφόρος Ανάπτυξη και Ευ-ζήν
Αειφόρος Ανάπτυξη και Ευ-ζήν
Αειφόρος Ανάπτυξη και Ευ-ζήν
Αποστολή email
Συνεταιρισμός
Χαλκηδόνος - Θεσσαλονίκης
Περιβάλλον
-

Επικοινωνία

Δ.Κ.ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ
57011
Ευσταθιάδης Αντώνιος
-
2310605460

Περισσότερες πληροφορίες

Όχι
-
Όχι
-
Δεν υπάρχει
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση είναι Αστικός Συνεταιρισμός Κοινωνικού Σκοπού περιορισμένης ευθύνης, με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΥ-ΖΗΝ» και το διακριτικό τίτλο «ΑΕΙ-ΖΗΝ» σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4019/2011 «Περί Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων» όπως ισχύει σήμερα.

Συγκεκριμένα οι σκοποί του Συνεταιρισμού εξειδικεύονται στην άσκηση των ακόλουθων δραστηριοτήτων:
1) Εφαρμογές ενεργειακής ανακαίνισης και αποκατάστασης κτιρίων, εξοικονόμηση ενέργειας. Με εφαρμογή σύνθετων συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης.
2) Οικοδομικές εργασίες κατασκευές νεόδμητων, ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων, και κτηματομεσιτικές υπηρεσίες.
3) Ανάληψη έργων καθαριότητας – συντήρησης - κηποτεχνικής σε όλους τους δημόσιους –δημοτικούς & ιδιωτικούς χώρους, παρεμβάσεις αναδασώσεων σε συνεργασία με τις αρμόδιες δημοτικές αρχές, όπως και την προστασία του περιβάλλοντος, φύλαξη για την ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων.
4)Παροχή υπηρεσιών ενεργειακών εγκαταστάσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως φωτοβολταικών συστημάτων, σε ενεργειακές εγκαταστάσεις οικιστικού – δημοτικού – δημόσιου και επενδυτικού παραγωγικού τομέα.
5) Παραγωγική βιοτεχνική μονάδα κατασκευή ενεργειακών τζακιών, κατασκευή συστημάτων εναλλακτών εκμετάλλευσης της θερμοκρασίας από την εστίας καύσης, και συστήματα εναλλακτών απόδοσης θερμότητας από τα καυσαέρια ενεργειακού τζακιού.
6) Γενικότερος σκοπός της Κοιν.Σ.Επ. με όλες τις προαναφερόμενες δραστηριότητες είναι να διαδώσει στο ευρύ κοινωνικό σύνολο την αξία της αειφόρου ανάπτυξης, γι αυτό σκοπός της είναι να συνεργαστεί με όλα τα τεχνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της ευρύτερης περιοχής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε οι μελλοντικοί τεχνίτες να ενημερωθούν για όλα τα ενεργειακά προϊόντα, αλλά και επί πράγματι για την αειφόρο ανάπτυξη.
7) Άλλος ένας γενικός σκοπός της Κοιν.Σ.Επ. είναι η διοργάνωση ημερίδων επιμόρφωσης του ευρύ κοινωνικού συνόλου της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης για την χρήση της ετήσιας καθημερινής μας ενεργειακής κατανάλωσης, μιας και όλη μας η επιβίωση στηρίζεται στη χρήση ενέργειας, είτε είναι θέρμανση είτε είναι ψύξη.
Η Κοιν.Σ.Επ. ιδρύθηκε από πέντε (5) μέλη με άμεση τεχνική εμπειρία στις προαναφερόμενες δραστηριότητες, τα τρία (3) μέλη έχουν αποκτήσει επιπρόσθετη τεχνική κατάρτιση από την αναπτυξιακή σύμπραξη .
Η στηριζόμενη στη φιλοσοφία της συλλογικότητας, των κοινωνικών συμμετοχών, όπως βασιζόμενη στη κοινωνική οικονομία –κοινωνική επιχειρηματικότητα, μεταξύ τοπικών κοινωνιών, αλλά και μεταξύ διακρατικών συμμετοχών, και αλληλοϋποστήριξης σε διάφορους τομείς.
Ευελπιστεί να αποτελέσει και η ίδια με την παρουσία της μέσω συνεργατικών σχημάτων ή συμμετοχών, είτε τοπικών είτε διακρατικών, ένα κρίκο στην κοινωνική οικονομία και κοινωνική επιχειρηματικότητα, στοχεύοντας μέσα από τους προγραμματισμένους καταστατικούς σκοπούς της όπου προτεραιότητα της Κοιν.Σ.Επ. είναι να συνεργαστεί με όλους τους φορείς Περιφερειακούς, Δημοτικούς, Εκκλησιαστικούς της ευρύτερης περιοχής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 25 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter