i

Η δημοκρατική κατάκτηση της «διαβούλευσης»
Δευτέρα, 01 Σεπτέμβριος 2014 17:33

Φίλοι συνεργάτες,

Η δημοκρατική κατάκτηση της «διαβούλευσης» μας δίνει την δυνατότητα, και ίσως πρέπει να την αντιλαμβανόμαστε και ως άσκηση ενδυνάμωσης της δημοκρατίας μας, να συμβάλλουμε στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης, και στην προκειμένη περίπτωση, στην ορθότερη διαμόρφωση του Σχεδίου Ανοικτής Πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων Αναπτυξιακών Συμπράξεων.

Η υπό σύσταση Δομή Στήριξης Κοινωνικής Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας-ΔΟ.Σ.ΚΟ.ΚΕ.Μ. μέσα από μακροχρόνια κοινωνική ζύμωση σε Ομάδες Εργασίας, συμμετοχή ή/& συνδιοργάνωση ημερίδων & συνεδρίων και σε άλλες ανοικτές εκδηλώσεις, και μετά από την συνεδρίαση της Συντονιστικής Ομάδας της 27ης Αυγ 2014, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης διαμόρφωσε τις συνημμένες προτάσεις.

Η ευρύτατη συμμετοχή όλων, και η παρότρυνση και άλλων συμπολιτών, να συμμετέχουν στην διαβούλευση, μέχρι τις 23.59, της 31ης Αυγ 2014, στη φόρμα διαβούλευσης δυναμώνει την δημοκρατία μας, και στην ειδική αυτή περίπτωση, ίσως καταστήσει αποτελεσματικότερη την διαχείριση των διατιθέμενων πόρων, και προωθήσει το ΟΡΑΜΑ για την Κοινωνική Οικονομία.

Για την Συντονιστική Ομάδα

 

 

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 35 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter