i

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 24/5/2011

Συνεδριάζει σήμερα η συντονιστική Γραμματεία του Παρατηρητηρίου της Κοινωνίας Πολιτών Τρίτη 24-5-2011 ώρα 20:00, στα γραφεία της Σύμπραξης ΟΚΠ, 3ης Σεπτεμβρίου 69, τηλ.:210 8813760, 210 8813761, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Προτάσεις για την εκλογή εκτελεστικής γραμματείας - και αναπληρωματικών μελών σύμφωνα με τα νέα δεδομένα συμμετοχής των δικτύων
  2. Δομή Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Αττικής - δίκτυα οργανώσεων Αττικής και οριζόντια συνεργασία μεταξύ τους.
  3. Θεσμικά ζητήματα συγκρότησης του Πανελλήνιου Παρατηρητηρίου επαφές με Υπουργεία και Περιφέρειες για θέματα Μητρών και διαχειριστικής επάρκειας .
  4. Επικοινωνιακός συντονισμός όλων των κοινωνικών δικτύων που συνεργάζονται στο Παρατηρητήριο για ένα ενιαίο ισχυρό επικοινωνιακό δίκτυο των Οργανώσεων της Κοινωνίας Πολιτών.

Παράλληλα, γίνονται επαφές και Παρεμβάσεις από τα Περιφερειακά Παρατηρητήρια στις Κατά τόπους Διοικητικες Περιφέρειες της Χώρας με στόχο την Οριζόντια συνεργασία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Καλλικράτης»

Πρέπει να σημειώσουμε ότι τα Περιφερειακά Παρατηρητήρια λειτουργούν αποκεντρωμένα με βάση την οριζόντια αλληλέγγυα συνεργασία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών, με πρώτο στόχο στην παρούσα φάση να γίνουν συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και τοπικές ημερίδες για το θέμα κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας και κοινωνικών επιχειρήσεων, σύμφωνα και με το νομοσχέδιο του Υπουργείου εργασίας.

 

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 32 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter