i

Οικολόγοι Πράσινοι - Πρόσκληση
Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2011 11:59

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην συνάντηση-συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας (Πλατεία Ελευθερίας-πρώην Κουμουνδούρου 14, Αθήνα) την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 19:30. για το ζήτημα της εφαρμογής του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουμε ψηλά στις προτεραιότητές μας την ενίσχυση του ρόλου των Μ.Κ.Ο., καθώς πιστεύουμε ότι, ιδίως στην σημερινή συγκυρία, αυτές έχουν πολλά να προσφέρουν στην κοινωνική αλληλεγγύη, στην ενεργοποίηση μίας νέας, τοπικής βιώσιμης κοινωνικής οικονομίας,

αλλά και στην ενίσχυση των ανέργων, ώστε να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες χρήσιμες στην πορεία τους.

Για όλα αυτά, για την επιτυχή υλοποίηση των δράσεών σας, αλλά και για τα ζητήματα που θέτει η εφαρμογή του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, θα θέλαμε να ακούσουμε τις απόψεις σας και να πάρουμε ως κόμμα τις πρωτοβουλίες που μας αναλογούν για να στηριχθεί το έργο σας.

Ως εκ τούτου, θα ήταν χαρά μας να παρευρεθείτε στην σχετική συνάντηση-συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας (Πλατεία Ελευθερίας-πρώην Κουμουνδούρου 14, Αθήνα) την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 19:30.
Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την πρόθεσή σας να παρευρεθείτε στην ανωτέρω συνάντηση στην παρούσα διεύθυνση e-mail ή τηλεφωνικά στο 210-33.06.301.

Δείτε και το Δελτίο Τύπου του κόμματός μας, το οποίο προέκυψε κατόπιν διαβούλευσης της Ομάδας Εργασίας που συγκροτήσαμε προκειμένου να επεξεργαστεί τις θέσεις μας πάνω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Πληροφορίες: Νίκος Σαραντάκης, τηλ.: 210-33.06.301, 6932-730.741

 

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 21 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter