i

Αχ αυτό το σιδέρωμα!

sideroΠρογραμμάτισε μία μέρα της εβδομάδας για το σίδερο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αναβοσβήνει η συσκευή κάθε μέρα.

Τους ζεστούς μήνες του χρόνου, φροντίστε αυτή η ώρα να είναι βράδυ ή πολύ πρωί, όχι δηλαδή σε ώρα αιχμής ώστε να μην επιβαρύνεται η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Τα βρεγμένα ρούχα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να σιδερωθούν οπότε προσέξετε να μην το παρακάνεις με το ψέκασμα ή τον ατμό.

Κάθε φορά που σιδερώνετε, να αφήνετε για το τέλος μικρά κομμάτια, όπως μαντηλάκια ή μικρές πετσέτες. Έτσι θα μπορέσετε να σβήσετε το σίδερο πιο νωρίς και να αποτελειώσετε τα τελευταία με τη θερμοκρασία που έχει ήδη κρατήσει.

Σπασμένα λαμπάκια, φθαρμένα καλώδια, μαυρισμένες πλάκες και γενικά κάθε είδους φθορές πρέπει να επισκευάζονται άμεσα. Οι κίνδυνοι και η σπατάλη σε ρεύμα και κόπο κοστίζουν πολύ περισσότερο από τα ανταλλακτικά, τα οποία άλλωστε θα βρείτε στο κατάστημα ecomarket ΚΟΥΡΛΑΜΠΑ σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετικές τιμές.

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε ότι θέλετε να μάθετε για τα ανταλλακτικά και τη Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε ότι θέλετε να μάθετε για τα ανταλλακτικά και τη σωστή συντήρηση του δικού σας ηλεκτρικού σίδερου. Τηλ: 210-5246661 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΠΗΓΗ: http://www.ecomarketparts.gr

 

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 35 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter